Så less.

Sluta klaga på mig! Jag har inte gjort något fel, ni sårar oss. Jag skriver exakt vad jag vill här i min blogg. Jag står för precis allt jag skriver. Annars skulle jag inte skriva det! and that´s it! Dom som vill får ta åt sig, men hur vet ni att jag menar er? Äh, vet ni vad? Jag orkar inte bry mig för jag ska träna upp min självkänsla och detta gör inte så att det går fortare. Men tur som det är så har jag mina underbara vänner och min underbara familj som stöttar mig.
Ett jätte stort tack till Carina som stöttat mig sjukt mycket! TACK TACK älskade vännen!

Nu är middagen klar till imorgon:

Förrätt: Varmbaguett med någon smaskig röra på. :)

Huvudrätt: Ox/Fläskfile med någon slags potatis och en god sås till + BEASÅS :D

Efterrätt: Hallonpannacotta paj. Har aldrig ätit men f*n vad gott det låter :)


BTW: det börjar vända för mitt brynäs igen (: Nice! Krossade Linköping med 6-3 hemma!

Aja snyggingar.

PEACEANDLOVE<3



Sweetheart.

onsdag.

Tänk er, nu är det näst sista dagen på 2009. Det har faktist varit ett ganska hyffsat år tycker jag. Jag har fått bättre kontakt med min kusin och sedan har ju jag och rasmus blivit föräldrar till världens snällaste och finaste Elias. Vi är så himla glad för honom, han är det bästa som hänt oss.
Solen skiner ute idag den 30/12-09. Skönt det, ska ta 14.30 bussen in till Mora för att köpa först lite kläder till mig. Sedan när rasmus slutat (16.00) så ska vi köpa lite grejer åt elias för pengarna han fick i julklapp som egentligen skulle vara en gå-stol, men tyvärr så fick vi ju pengar och här kostar gåstolarna 700 :- då vi fick 500:- Men men, då blir det något annat till honom iaf.
Men blir så less att man inte kan lita på folk. Ska verkligen inte lita på folk längre som jag vet att det inte går att lita på. Men det finns ju undantag på folk som jag kan lita på.

Jag har föresten ett boktips till alla med dålig självkänsla där ute. Den heter: Självkänsla nu! av mia törnblom. Sjukt bra bok. Läs den vetja.

sedan ett film tips till alla er som vill ha: Ice Age 3, snacka om humor :) shit den var bra.

Imorgon är det nyårsafton. Antar att det bara blir att sitta hemma och inte göra något. Har köpt fläskfile-oxfile. Pappa kommer upp, david också. Det ska bli skoj, något förslag på någon förrätt man kan käka? och någon efterätt? Kom med förslag alla ni som läser är ni snälla. :)

Vi fick btw inte någon lägenhet som vi ville ha i Mora, så vi får fortsätta leta, bättre lycka nästa år kankse? -hope so!

Elias har varit förkyld hela hösten/vintern nu. Det bara rinner i hans näsa. Föresten i förrgår (28/12-09) fick han andra delen av svinsprutan. Sedan på natten(fem tiden) låg jag vaken och då började Elias hosta men han spydde, han spydde ner hela sängen.. Jag vart så grymt rädd. Men då hade jag en sån snäll sambo, eftersom jag inte hade sovit något på natten så fick jag  sova och han gick upp med Elias. Sedan väckte han mig halv 8 som bestämt. Vi skulle med en buss in till Mora som gick 08.50. Vi hade ett möte, sedan skulle vi möta Rasmus pappa som kom med en julklapp till elias :) Han fick en tjock jacka och ett par jeans. Nice <3
Sedan shoppade jag lite på cubus, för jag hade ju fått 300 i presentkort där av min älskade sambo. Köpte en klänning och ett par leggins. Klänningen som jag tog hängde på rean, men sen när jag tittade runt lite till så hittade jag ännu fler och då var det ju inte rea på den - :(
När jag komfram till kassan frågade hon vart den hängde då sa jag på rean men att jag hittade några fler på ett annat ställe, men så snäll som hon då var så fick jag den för halva priset :) så då kan jag ju handa för resten idag haha.

Nu har jag tyvärr inte mera att skriva just för tillfället, förutom att jag blir 18 om 57 dagar :P haha

PEACEANDLOVE<3


min son är ej rädd för katter.


Älskar<3

Jag bara älskar min nya "bodybutter" den luktar så sjukt gott. Doften är jordgubb. MUMS!  Frågan är om man ska ta en macka och sedan läsa, sedan sussa nu, men ha det så bra ni där ute i kylan för själv ska man under ett varmt täcke som sagt ;)

Peaceandlove <3



Sweetie, han börjar få två till tänder uppe dvs sex stycken små gaddar ;-)

Basshunter

Jag tycker då inte om Basshunter men jag lyssnar faktist på en låt som heter " i miss you" den är faktist bra. Belive me, listen on it.

http://www.youtube.com/watch?v=vsCnm_KV5XA

Nice nice.

Julklappar vi fick- OBH noridica mixer (lila), FLickan som lekte med elden, ice age 3, någon film david köpte, kläder till oss alla, sockor, en matta, halsduk, vantar, mössa mm..
 Vad fick ni för något?

<3

Fredag, dagen efter julafton!

Hej på er alla läsare! Igår var det julafton. Jag glömde hälsa er god jul, men jag säger det nu istället. GOD JUL!
Vi hade det riktigt mysigt igår, Jag, Rasmus, Elias, Mamma, Peter, Nalle & Sabatini. Vid klockan ett tiden igår kom mamma co. över. Vi stekte lite prinskorvar och värmde på dom klara köttbullarna, kokade potatis gjorde vi också. Elias fick smaka julmat, potatis, sylta och en liten köttbulle. Han tyckte att det var riktigt gott verkade det som, dessutom lite hembakat vitt bröd. Efter att vi käkat så såg vi slutet av grinchen och sedan var det Kalle Anka och hans vänner, för hela slanten.
Efter att kalle anka slutat så kokade vi kaffe och gjorde i ordning fruktcocktail och grädde. Sedan var det julklapps utdelning.
Elias fick många fina leksaker, han fick lite kläder också.
Det var iaf våran gårdag.

Idag så kommer min älskade pappa & mina bröder upp :) Vi ska fira jul idag med dom.
Många mera paket :D yiiipppieee!

Kanske återkommer senare. Hade så bra <3<3


PEACEANDLOVE<3



ELIAS ÄLSKLINGS LEKSAK!

Lördag

Nu har jag fått lite julkänsla, såg på grinchen idag (-:
Det är ett sjukt måste innan jul! Fan vilken bra film.
Rolig sambo som man har kan aldrig titta på någon film med mig somjag vill se, jag ska bara se hans skit filmer,.
Men jag älskar dig ändå R.

Peaceandlove<3

Onsdag-

heeej gott folk. Idag har jag haft en sjuuukt bra dag.

Elias gick imorse upp klockan 10.30 (-: *skönt*
Sen så gav jag honom lite välling och sedan så fick han sitta och leka lite på golvet och jag fick ta det lite lugnt!
HEHE. Sedan så knacka det på dörren vid halv 1-tiden , jag tänkte: "Aha nu är de väl grannen som vill något" & där står Sandra Andersson och säger att vi ska åka till stan då. ( Vi hade bestämt halv 2 )! Jag vart skit skrajj att jag tabbat bort tiden eller något men då va det faktist hon som hade strulat lite de lite i huvudet ;-) Men men, så gör ju alla någon gång så jag skyndade mig att borsta tänderna, sminka mig, byta på elias, fixa lite färdig välling, klä på Elias. Ja se så var jag klar för att åka och då skulle vi ju konka in vagnen i bilen (PUST)!! Men men de gick bra.
Vi va upp till GUM för sandra skulle dit. Vi va Nordea, Gina, tittade lite i 9:an, ja vi tittade omkring dä på stan. Sedan åkte vi till Ö&b, Sandra handlade massa häst grejor.
Vi åkte till dollars också, där köpte jag en fin ram (-:
Sandra skulle in till stallet också så vi åkte dit och mockade Enyas BOX. skoj skoj .. haha

TACK MIN ÄLSKADE SYSTER! Jag har haft det en underbar dag idag. Du lyser upp tillvarion du :) Jag älskar dig, du är världens bästa vän. Det känns precis som om vi skulle vara systrar. Du kommer alltid vara min vän. Tack för att du finns<3

Peaceandlove <3







lördag

Hemma hos pappa min i skutskär nu, jag och lilla Elias. Känns bra gör det!
Jag bara hatar att åka tåg de e det värsta jag vet :( Spec när jag mår illa..
Nej nu kan jag inte skriva mera, elias ska ha mat nu han
 <3<3

Fredag.

Jag har tänkt på en sak...

Det finns så grymt många som tycker att är man ung, ungomd som jag typ ( 17, 18 25/feb )
så ska man inte skaffa barn, man är för det första för ung, sen så missar man ju att vara ute och supa med sina "alko" kompisar.. Att man typ inte kan resa och ha det roligt. Man förstör sitt liv, med andra ord!
Enligt mig, NEJ DET GÖR MAN INTE!
Det bästa beslutet jag någonsin har tagit var att behålla våran son, Elias.
Han är den underbaraste människan som finns i mitt liv, han gör mig alltid glad. Han är verkligen en liten solstråle. Jag skulle aldrig vilja ha ett liv att vara ute o dricka hela helgerna. Nej hellre sitter jag hemma med min älskade lilla familj och tittar på tv en fredag kväll, bara myser och har det bra, dessutom får man ingen illamående bakfylla..

För det första så tycker jag att det är otroligt omoget att vara ute och dricka varje helg, blir skiit full, kan inte ta sig hem själv, ibland kan otrohet komma upp, dessutom att man inte kommer ihåg ett smack vad man gjorde den kvällen.
Jag erkänner, jag har druckit, men aldrig druckit mig full. Det är jävligt skönt att ha ett sånt liv, utan alkohol. Bara tanken på alla stackars ungdommar som inte har något liv och istället går ut och dricker sedan tar med sig ett nytt ragg för varje gång som den varit ute och supit sig full. Hopeless..
Man kan föresten ha med sig sitt barn vart man än åker, utomlands, på tåg, på flyg.. bussen.. överallt.

Äntligen har jag fått ur mig det!
Alla ni som vill bli ung mamma/pappa, bli det! Man klarar så sjukt mycket, lika mycket än att vara "vuxen" om inte ännu mera. Leva livet kan man göra senare i livet. Inte tänker då jag dö när jag är 30 iaf. Jag älskar att vara förälder och de kommer ni också göra, den dag det blir av!

vill ni fråga något så skriv en kommentar.

Hoppas ni har det så bra.

PEACEANDLOVE<3


Poem- e.e Cummings

i carry your heart with me (i carry it in
my heart) i am never without it (anywhere
i go you go, my dear; and whatever is done
by only me is your doing, my darling)
                                  i fear
no fate (for you are my fate, my sweet) i want
no world (for beautiful you are my world, my true)
and it's you are whatever a moon has always meant
and whatever a sun will always sing is you

here is the deepest secret nobody knows
(here is the root of the root and the bud of the bud
and the sky of the sky of a tree called life; which grows
higher than the soul can hope or mind can hide)
and this is the wonder that's keeping the stars apart

i carry your heart (i carry it in my heart)



  

Fredag, lördag söndag.

HEJ!
Fredag:
Idag så var jag i en sådan stress hela dagen.
Jag städade, jag gick och väntade, vi handlade och pustade ut lite grann. Sen kom det vi väntat på, halv åtta si så där! Då kom min älskade bästavän Sandra, Joakim och dom två hyber fina vovvarna! Vi käkade Taco´s och det var en riktig hit! MUMS.
Vi hade det riktigt trevligt måste jag säga.
Lördag:
Vi var på en marknad, julmarknad. Det var inte direkt den största marknaden, inte direkt som det är i Furuvik. Men de va lite grann, min mamma jobbade där. :) Så duktig så.
Sen så när vi kom hem så gick vi ut och gick. Vi vandrade till Coop Konsum och handlade lite grejer till maten. Elias var så trött så han somnade direkt i vagnen. SÅ HIMLA SÖT! 
När vi sedan kom hem så lade vi in Elias i sin säng och sedan började JAG och SANDRA skala/skära potatis som skulle bli en potatisgratäng. Joakim fick skära upp OXfilen. Han stekte den också. OJOJOJ, vilken festmåltid det vart. haha <3
Elias skrek till innefrån sovrummet och när vi kom in där då va de som blött och lite brunt på hela täcket. Han hade verkligen skitit rejält. Uch ;) hehe. Vi fick torka jätte mycket BAJS då. Sen så fick han bada med Pappa Rasmus. 
På kvällen så spelade vi lite "vem vill bli miljonär" , sandra vad säger du? tjejerna kanske ska söka till MENSA? ;) hahaha
Jag och Sandra gick också en lång prommis med vovvarna, vi fick prata en massa skit utan pojkarna. För dom fick sitta hemma dom :P
Vi bakade goda kakor också. Hehe, MUMS. 
Söndag: 
Idag åkte dom hem :( , SANDRA ANDERSSON, jag kommer sakna dig sjukt mycket.. gör det redan, men vi får väl se om jag kommer ner till er till nästa helg. Skulle vara så skoj. 

idag har vi iaf tvättat kläder och bara slappat. skönt nog. Jag skulle egentligen ha städat men de vart aldrig av.. så typiskt mig. 

PEACEANDLOVE!<3

Here come some PIX...



 





RSS 2.0